Földvári Gabriella

A HÉT MEGDÖBBENTŐ HÍREI: «A nyugdíjasok az első számú egészségügyi probléma, az orvosok nem fognak minden idős emberen segíteni!»

Egy híres televíziós műsor forgatása során nehéz helyzet állt elő; még a tapasztalt orvosok sem tudtak tiltakozni egy ilyen állítás ellen. Az egyik meghívott szakértő hirtelen beszélni kezdett a színfalak mögött. Állításával megdöbbentette a stúdió közönségét. A szakértő kijelentése azonban különösen megdöbbentő volt az egészségügyi szakemberek számára.

A szívsebész nyíltan kijelentette: "Önök információkat tesznek közzé a vírusokról, de szemet hunynak egy olyan probléma felett, amelytől évente akár 300 ezer ember is meghal Magyarországon! Miért nem beszél senki a szív- és érrendszeri betegségekről? Miért hallgatnak arról, hogy már régóta létezik egy olyan készítmény, amely teljesen megszünteti a magas vérnyomást?". A magas vérnyomás az emberiség első számú gyilkosa. Nemcsak Magyarországon, hanem az egész világon. De mindannyian figyelmen kívül hagyják a modern gyógymódokat, amelyek egyszer s mindenkorra megoldják a problémát.

A szív- és érrendszeri betegségek világszerte a korai halálozás vezető okai. A szívroham és a stroke 94%-át a magas vérnyomás okozza. Az esetek 89%-ában a magas vérnyomás, a szívinfarktus és a stroke halálos kimenetelű. Különösen a magas vérnyomás felelős a "természetes" halálesetek 77-78%-áért. Csak tavaly mintegy 300 000 ember halt meg, és jelenleg kevésbé veszélyes betegségekkel küzd.

img

"Az emberek szívproblémák és elhasználódott erek miatt halnak meg! Emlékezzetek erre egyszer és mindenkorra!" - mondta Prof. Dr. Csókay András, az egyik meghívott szakértő, de a többi résztvevő szó szerint rávetette magát, megakadályozva, hogy folytassa.

A statisztikák megdöbbentőek! A vírusos és fertőző betegségek évente 25 ezer ember életét oltják ki, és közel 200 ezer magyar hal meg ugyanakkor érrendszeri és szívbetegségben.

És ami a legérdekesebb és legszomorúbb, hogy a súlyos Covid-19-es esetek 99,87%-a érrendszeri betegségben szenvedő embereknél fordul elő! Magas vérnyomással. Szívbetegséggel. Ha nem lennének ezek a betegségek, mind tünetmentesek lennének. De ettől eltekintve ez egy jelentős kockázati csoport. És ismétlem, senki sem beszél erről, mert azonnal felmerül a kérdés, hogy mit tesznek a kórházak az emberek érrendszerének és szívének kezelésére?

A stúdióban nagy volt a felfordulás. A szakértők - a Kutatóközpont képviselői és a lengyel klinikák orvosai - vitatkozni kezdtek, félbeszakítva egymást. A műsor felvételét gyorsan kikapcsolták, és azonnal reklámot vetítettek. Csókay Andrást pedig kirúgták a stúdióból. A műsor nem került nyilvánosságra, de a stúdió nézői sokáig emlékeznek az esetre.Elhatároztuk, hogy saját nyomozást folytatunk, és megtaláltuk ezt a szakértőt.


1989 óta az orvostudományok doktora. 1997-től egyúttal a Pécsi Tudományegyetem II-es számú Sebészet és Szívsebészet igazgató egyetemi tanára, 1999-től 2008-ig az általa alapított Szívgyógyászati Klinika igazgató professzora. Az Orvostudományi és Egészségtudományi Centrum elnöke (2001. március–május). A PTE Szívgyógyászati Klinika Igazgatója volt 2008-ig, amikor is lemondott minden pozíciójáról és kérte nyugdíjaztatását. Úgy döntött, hogy ami az egészségügyben történik az sem erkölcsileg, sem szakmailag nem vállalható. 2011-től a Kaposvári Egyetem emeritus professzora.

- Csókay András úr, úgy tűnik, hogy minden kollégája tud a tévébotrányról. Miért nem fél ettől?"

 - "Tisztában voltam minden kockázattal, de nem tudtam hallgatni. Nem tudtam hallgatni, és úgy tenni, mintha nem ismerném a gyógymódot, amivel meg lehet gyógyítani a betegeket. Orvos vagyok, esküt tettem, és tiszteletben tartom. Örülök, hogy kapcsolatba lépett velem, mert megismételhetem a szavaimat az olvasóknak.

Bizonyára sok betegségre van gyógymód, még a legsúlyosabbakra is. De a kapzsiság és a korrupció vírusa velünk marad, és attól tartok, hogy örökre velünk marad. E vírus ellen még nem találták fel a védőoltást.

- Miről beszélsz?

- Arról beszélek, hogy vannak olyan betegségek, amelyeket már nagyon régóta kezel az orvostudományunk. Én szív- és érrendszeri betegségekkel foglalkozom, szívroham és agyvérzés után rehabilitálom az embereket. És az én szakterületemen a csalás nagyon gyakori.

Biztos vagyok benne, hogy ugyanez a helyzet a mozgásszervi, emésztőrendszeri és mindenhol máshol... Minden betegséget lehet enyhíteni (tüneti kezelés), de magát a betegséget nem. És erről a gyógyszergyárak és az orvosokat megvesztegető orvosképviselők tehetnek.


Az orvosok nem kezelik az ereinket és a magas vérnyomást, hanem gyógyszereket írnak fel a tünetek enyhítésére.

- Úgy érti, hogy a magas vérnyomás elleni összes modern gyógyszer hatástalan?

A magas vérnyomásra hivatalosan felírt gyógyszerek fontos szerepet játszanak abban, hogy a betegek zsebéből az orvosi oligarchák zsebébe kerüljön a pénz.

Ezek legális gyógyszerek. A beteg beveszi a tablettákat, az állapota javul. A gyógyszer hatása elmúlik, a vérnyomása ismét emelkedik, az állapota ismét romlik.

Így működik minden gyógyszer. Újabb "adagot" kell bevenni ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. A legfontosabb dolog, amit meg kell érteni, hogy az ilyen "gyógyszereket" csak akkor szabad szedni, ha feltétlenül szükséges.

Életet menthetnek, ha sürgős segítségre van szüksége. Az első világháborúban például heroint használtak a csatatéren, hogy a sebesültek ne haljanak bele a fájdalomba.

- De az emberek évekig élnek az orvosok által felírt "gyógyszereken".

És a drogfüggők hosszú életet élhetnek. De milyen az élet?

Amikor az ízületek fájnak. Amikor a fiatal férfiak, alig múltak 50 évesek, prosztatagyulladást kapnak, és elveszítik a potenciájukat. Amikor a vesék már nem működnek, és a testük elkezd feldagadni. Először a lábad dagad meg annyira, hogy nem tudsz járni. Aztán a belső szerveid megduzzadnak. A megduzzadt szervek jele a hatalmas, hordó alakú has.

A kórházakban felírt egyes gyógyszerek hajlamosak onkogén hatásúak lenni. Nézd meg a rákstatisztikákat, ez egy igazi járvány.

Nem az olyan apróságokról beszélek, mint alvászavarok, fülzúgás, látás- és hallásvesztés. Mindezeket a dolgokat hosszú ideig lehet sorolni. Az ok pedig a szennyezett ételek fogyasztása, amit senki sem kezel. Pedig már létezik olyan orvosság, ami az ereket tisztítja, és kiváló eredményeket mutat.

" Ha egy ér normál lumenje olyan vastag, mint egy ujj, akkor 5 kg koleszterin plakk a lumenét 4 gyufa méretére csökkenti"

 - Mindenki tudja, hogy a koleszterin rossz. A koleszterin az, amely eltömíti ereinket, korlátozza a véráramlást és rontja a keringést. De az onkológia nem az egyetlen kockázat, ugye?

 Igen, így van. Koleszterin plakkok vagy ahogy másképp nevezik "atheroscleroticus plakkok" teszik ki az érrendszeri szennyeződés mintegy 60-70%-át.

Az ember 50 éves korára akár 5 kg koleszterin plakk is felhalmozódhat az erekben. Ezek a lerakódások érszűkülethez vezetnek, az erek akár 4-5-szörösére is szűkülhetnek.

5 kg-ra tehető az erekben 50 éves korra felhalmozódott lerakódások teljes tömege.

KOLESZTERIN
VÉRRÖGÖK
MESZESEDÉS

Ezek a plakkok nem életveszélyesek. Az életminőség csökken, megemelkedik a vérnyomás, gyakori fejfájás gyötri az embert, az ízületek fájdalma is rendszeres panasz ilyenkor, állandó gyengeség és apátia kíséri az ember életét. Sokkal veszélyesebbek azonban a vérrögök, amelyek szintén az erekben halmozódnak fel.

A vérrögök tömege kevesebb, "csak" körülbelül 800-1000 g. A veszély azonban az instabilitásukban rejlik. Egy vérrög (trombus) bármelyik pillanatban letörhet, és megmozdulhat.

Ha a vérrög elég nagy, akkor „eltömítheti” áldozata erét. Ischaemia alakul ki, vagyis az ebből az érből táplálkozó szerv vérellátásának teljes megzavarása.

Ischaemiás stroke állhat be, vagyis az agyi erek elzáródása. A szívroham a szívartéria elzáródása miatt történik. Máj ischaemia, a tüdő összeomláa, veseelégtelenség. Az aranyér valójában a végbélnyílás ereinek ischaemiája. A lábakban található apró erek elzáródása idővel nekrózishoz, vagyis üszkösödéshez vezethet.

Az erek meszesedését a gyógyszerek és az élelmiszer-adalékanyagok okozzák. 50 éves korban körülbelül 300-400 gramm halmozódik fel kálciumból az erekben. A meszesedés leggyakrabban az agy ereiben fordul elő.

A meszesedés kristályos és éles szerkezete miatt veszélyes. Jelentős beszűkülést okoz az erekben, stressz, testmozgás vagy időjárási változások miatti érgörcs esetén a meszesedés éles kristálya átszúrhatja az eret és szakadást okozhat. Az agyi erek szétrobbanása pedig vérzéses stroke-hoz vezet.

4 egyértelmű jel és 7 rejtett jel, amely az érbetegségre utal

Ha már elmúlt 45 éves, és soha nem szedett még semmilyen gyógyhatású, táplálékkiegészítő készítményt, garantálhatom, hogy baj van az ereivel.

A koleszterintől eltömődött erek, a vérrögök, a meszesedés természetes öregedési folyamatok. Természetesen a modern élelmiszerek, a gyógyszerek, a dohányzás és az alkohol 5-szörösére gyorsítja az "eltömődés" folyamatát. De mindannyian emberek vagyunk, és felesleges titkolni, hogy ebben a világban élünk.

Ha magas vérnyomást diagnosztizáltak Önnél, akkor még csak nem is kell hallgatni rám. A magas vérnyomás a rossz erek királynője.

Nyomásingadozásoktól szenved? Folyamatosan magas, és tablettát kell szedni? Akkor a legjobb esetben is az erek a lumen mindössze 30% -át tartották meg. A többi részét sűrűn befedik és elfoglalják a koleszterin plakkok, a vérrögök, illetve a kalcium-karbonát.

Ezért a legkisebb stressz, az időjárás változása, a mágneses vihar azonnal befolyással van a közérzetre. Megemelkedik a vérnyomás, zümmögést hall a fejében, csikorognak az ízületei.

4 az erek elzáródása által okozott betegség:

 • 1. "Hipertónia"

  Instabil vagy emelkedett vérnyomás, amelyet gyógyszeres kezeléssel kell csökkenteni. Ez a fő és legfontosabb mutató. Három éve magas vérnyomást diagnosztizáltak Önnél? Ezzel az mondják az ereink, hogy: „Tisztításra van szükségem!”
 • 2. Visszér

  Rettenetesen duzzadt vénák a lábakon, nehézség érzete, fájdalom és duzzanat. A koleszterin és a vérrögök „eltömítik” a vénákat, fokozatosan megjelennek a pókvénák, amelyek végül telangiectasiává válik, a telangiectasia pedig visszértágulattá alakul.
 • 3. Aranyér

  Ha a végbélnyílás erei elzáródnak, az aranyér megduzzad. Ha a vért szállító erek elzáródnak, anális repedés lép fel.
 • 4. Osteochondrosis

  Ez a porcok vérkeringésének hiánya. A porc kiszárad és kopni kezd, és nincs ideje helyreállni. Kiszáradnak az ízületek. Nem tudnak regenerálódni. A sók nem ürülnek ki, és ellenőrizhetetlenül felhalmozódnak, "banyapúpot" képezve.

7 figyelmeztető jel:

 • 1. ÖdémaAz eltömődött erek nem tudják többé kivezetni a folyadékot. Ez megzavarja a hidroelektrolit egyensúlyt. Estére a lábak megduzzadnak, és a szűk zokni nyomai megmaradnak a bokán. Szem alatti sötét karikák és táskák. Képtelenség lehúzni a gyűrűket az ujjakról. A puffadás a belső szervek duzzadását jelzi
 • 2. Fülcsengés

  Az alig hallható hangtól a koncentrációt zavaró hangos csengésig vagy zümmögésig. Ez a dobhártyát nyomó agyi erek fokozott feszültségének a következménye.
 • 3. Szédülés A "részegség" érzése, a hirtelen fellépő szédülés azt jelzi, hogy a vesztibuláris apparátus éhezik. A hallás is gyakran érintett
 • 4. Álmatlanság

  Álmosnak érzi magát, és nem tud aludni, amikor éjfél után lefekszik? Az ok az elégtelen vérellátás Leállítja a melatonin, az alváshormon termelődését.
 • 5. Fáradtság

  Nincs ereje. Semmit nem tud csinálni. Csak feküdni és enni akar. Ez az érzés abból adódik, hogy a test energiatakarékos üzemmódba lép. A szervek nem kapnak elegendő tápanyagot a szennyezett ereken keresztül, és a szervezet megpróbálja csökkenteni az aktivitást, hogy túléljen.
 • 6. "Látási problémák"

  Repülő legyek, homályos látás. A szem érrendszerének elégtelenségének tünetei
 • 7. Ízületi fájdalom

  Az időjárás változásai fájdalmat és nyikorgást okoznak az ízületekben. Amikor reggel felébred, nem érzi magát ébernek és kipihentnek, folyton zsibbadtnak és le van bénulva. Kell egy kis idő, amíg az ízületi merevség eltűnik alvás után. Az ízületi folyadék veszt előnyös tulajdonságaiból, és „összeragasztja” az ízületeket.

Nem ritka, hogy az embereknek egyszerre több tünete van különböző kombinációkban. Legalább az egyik tünet fennáll? Az erek kétségbeesetten kongatják a vészharangot, hogy meg kell tisztítani őket és táplálékra van szükségük

Az emberek minden egyes patológiát külön-külön próbálnak kezelni. Vérnyomás elleni tabletták, visszérre kenőcsök, aranyérre kúpok, osteochondrosisra gélek. És persze sok fájdalomcsillapító.

Pénzt költenek a gyógyszeripar táplálására. Mivel minden patológia oka ugyanaz: a keringési zavarok. És az erek általános tisztításával kell kezdenie

" A legtöbb gyógyszer nem segít, sőt, sok közülük csak legyengít és károsítja a szervezetet

 Doktor Úr, mi a leghatékonyabb módja annak, hogy megtisztítsuk az ereket a koleszterintől, a vérrögöktől és a meszesedéstől?

 - Az erek biztonságos tisztítására csak egy kifogástalan hírnévvel rendelkező szert tudok ajánlani, a CANNABIS OIL készítményt 12-17 évvel meghosszabbítja az élettartamot, energiával és erővel tölti fel.

Pont olyan biztonságos , mint egy gyógytea. Hatékonyságát tekintve a második helyen áll az erek műtéti stentelése után. Az operációval ellentétben nincsenek szövődmények és mellékhatások. A procedúra megtisztítja a szervezet egész érrendszerét. A nagy artériáktól a kis és vékony hajszálerekig.

A CANNABIS OIL egy 100%- ban természetes komplex, amely csak növényi kivonatokat tartalmaz, és azok vízzel érintkezve felébresztik az élő molekulákat. Ezek a kis "mosószer szemcséire" hasonlító molekulák eltávolítják a koleszterinnyálkát az erekből, a falakra tapadt vérrögöket, megszüntetik a meszesedést és a gyógyszermaradványokat is eltüntetik az erekből. Mindent eltüntet, ami zavarja a normál véráramlást. Az évek során felhalmozódott szennyeződések, amelyek megmérgezik az életét, a CANNABIS OIL készítménynek köszönhetően 1,5-2 hónapos rendszeres használat után megszűnnek.

Ezzel együtt megszűnik a fejfájás és a fülzúgás is. Az agy, amely elegendő mennyiségű tápanyagot kap a tiszta ereken keresztül, egy szuperszámítógép sebességével kezd dolgozni. A gondolatok világosak és pontosak lesznek.

Javul a hallás, olyan kellemes hangokat hall meg, amelyeket korábban nem is vett észre. A hallás jelentősen javul, akár egy szomszédos szobában zajló csendes beszélgetést is jól megérthet.

Az ízek intenzívebbek lesznek. Megszűnik az orrdugulás, a krónikus köhögés és az allergia. A hörgők helyreállnak. A légzés szabaddá válik. A tüdőt kitöltő friss levegő kellemes hullámokban terjed szét a testben, ami enyhe eufória érzését kelti.

Az ízek intenzívebbek lesznek. Az egyszerű étel fogyasztása is hihetetlen örömöt nyújt. Egyen kevesebbet, de kapjon többet. Megszűnik az állandó édesség és zsíros ételek utáni sóvárgás.

Az ízületek köszönetet mondanak Önnek, többé nem fájnak többé. Az ízületek ropogása teljesen megszűnik, a mozgások könnyeddé válnak, köszönhetően annak, hogy az ízületek hidratáltsága helyreáll. Ez olyan, mintha olajat cserélnénk egy motorban, vagy egy piszkos, fekete, fémreszeléket tartalmazó folyadékot friss, tiszta olajra cserélnénk a tökéletes tapadás érdekében.

 - Ez lenyűgöző! Tulajdonképpen most hallok először a CANNABIS OIL termékről. Bár hallottam már táplálékkiegészítőkről. Japánban és Izraelben a táplálékkiegészítőket hivatalosan is előnyben részesített kezelésként ismerik el. Viszont Magyarországon még mindig nem bíznak ezekben a termékekben. Miért van ez így?

 - Elmesélek egy tanulságos történetet a bizalmatlanságról. 1928-ban fedezték fel a penicillint. Könnyen megszüntette a vérhasat és a tífuszt, amelyek következtében az emberek meghaltak.

A legtöbb ember azonban nem hitte el, hogy ez segíthet, mert már 1000-szer csalódott korábban, amikor próbált segíteni magán ilyen vagy olyan módszerekkel. Akik 1000-szer csalódtak, és nem féltek az 1001. alkalommal is megpróbálni, azoknak sikerült helyreállítani az egészségüket. Akik viszont feladták, csak meghúzták a vállukat és annyit mondtak: "Újabb csodaszer, ami nem segít", majd elhunytak, bár közel volt a megváltás.

Ahogy a penicillin egykor legyőzte az akkori betegségeket: vérhas, tífusz és tüdővész. Idővel a CANNABIS OIL megszünteti az erek patológiáját. Az első lépéseket már megtették: Németország, Japán, Kanada, Korea, Svájc és Izrael, törvényeket fogadott el a vérerek táplálékkiegészítőkkel történő tisztításáról a hagyományos kezelések helyett.

"A kételyeink elárulják az embert, arra kényszerítve őt, hogy elveszítse azt, amit elérhetett volna, hiszen a félelme nem hagyja, hogy kipróbáljon új dolgokat."

Magyarországon a CANNABIS OIL hivatalosan csak egy helyen van bejegyezve , egy pesti magánklinikán. Ahol a politika és a show-biznisz világának, hírességeknek és más eliteknek kínálnak szolgáltatásokat. A terápia a izraeli protokolloknak megfelelően történik, miközben egészségügyi minisztériumunk döntéseit nem veszik figyelembe. Így az emberek eredményt kapnak, nem csak egy végtelen folyamatot. "

A többi embernek viszont ezek a gyógyszergyárak szintetikus szereket kínálnak e helyett.

A CANNABIS OIL 2 hónapig való szedése egyenlő az újjászületéssel.

Földvári Gabriella: Szerintem a kétség a legnagyobb ellenségünk, ezért nem én nem félek új dolgokat kipróbálni. Tegyük fel, hogy veszek egy doboz CANNABIS OIL készítményt és szedni kezdem. Mi történik aztán? Hogyan hat a készítmény a szervezetemre?

A vízzel telített és oxigénben gazdag gyógyító kivonatok a hidrogén-peroxid hatásával ruházódnak fel.

A CANNABIS OIL molekulák kis oxigénbombák. Feloldják az erekben a koleszterin lerakódásokat és szabad véráramlást biztosítanak.

A CANNABIS OIL-et "értisztítónak" kiáltották ki. Ez nagyon pontosan leírja működésének lényegét.

Ezért olyan hatékony az CANNABIS OIL: olyan élő kivonatokat tartalmaz, amelyek aktívak. Eközben a gyógyszertárból származó gyógyszerek csak passzív és sterilizált tápszerek.

A CANNABIS OIL összetétele garantálja az élő részecskék azonnali felszívódását. Az oxigénben gazdag kivonatok könnyen felszívódnak a nyelőcső falán. Így a CANNABIS OIL nem okoz gyomorégést, keserűséget a szájban, rossz leheletet, nem irritálja a belek bőrét és védi a gyomrot. A fekélyes betegek is biztonságosan szedhetik a CANNABIS OIL készítményt.

"Az CANNABIS OIL ritka kivonatok kincsesbányája, a kivonatok harmonikusan tisztítják és erősítik az ereket.”

FELSZABADíTJÁK AZ"EREKET”

A citromfű megszünteti a koleszterin felhalmozódását. Az anyag molekulái, mint egy véső, letörik az erek falához tapadt koleszterinmolekulákat. A szabad véráramlás biztosítása. A szervek végre elkezdenek tápanyagokat kapni. A porcok "életre kelnek", vízzel és oxigénnel telnek meg, beindulnak az öngyógyító mechanizmusok. A rugalmasság helyreáll. Megszűnik a nyak, a hát és az ízületek ropogása. A térdek és a lábujjak nem reagálnak az időjárás változásaira.

A dagadás elmúlik. A lábak még egy napos állás után sem dagadnak meg. A bőr vérellátása helyreáll - eltűnnek a csillagok és a telangiectasias. A visszér fokozatosan csökken, az aranyér eltűnik.

ENERGIÁVÁ ALAKUL

Itt jönnek képbe a galagonyakivonat molekulái. Megfogják a koleszterinrészecskéket, és összeolvadnak velük, hogy hasznos, nagy sűrűségű lipoproteinekké alakítsák, amelyek lebontják a zsírokat.

A CANNABIS OIL két legyet öl meg egy csapásra, eltávolítja a koleszterint, amely eltömíti az ereket, és serkenti a megfelelő zsírégetést. Ennek köszönhetően erőt érez az ember, mozogni akar, a szemei életre kelnek, "hegyeket" tudna megmozgatni.

CSÖKKENTI A GÖRCSÖKET

Fekete kömény kivonat enyhíti az érgörcsöket. Ez egyfajta "valerian" az erek számára. Megnyugtatja és ellazítja a károsodott véráramlás miatt eltömődött ereket. A vérnyomás fokozatosan és biztonságosan visszatér a normál értékre. Megszűnik a fejfájás, csökken a fülzúgás, a hörgők jobban kezdenek működni.

SEGíT A SZíVNEK

Ezzel a trükkel megtisztíthatja az ereit a vérrögöktől, és a vérnyomása újra a régi lesz! A D3-vitamin hígítja a vért, könnyűvé és folyóssá teszi azt. Feloldja a vérrögöket és még a kis aneurizmákat is. Megszünteti a kalcium lerakódásokat, amelyeket a gyógyszerek hagytak az erekben.

A szív megkönnyebbülten felsóhajt, mintha egy cementes zacskót távolítottak volna el róla. A szívverés lelassul és szabályos lesz. Az aritmia és a tachycardia már nem okoz problémát. A szívembólia okozta éles bizsergés a mellkasban elmúlik és örökre feledésbe merül. Csökkenti a szívroham és az infarktus kockázatát.

PILLANGÓHATÁS

A CANNABIS OIL olyan, mint egy pillangó szárnycsapása, amely lenyűgöző változások láncreakcióját indítja el. Kezdve azzal, hogy az ereket megtisztítja az évtizedek alatt felgyülemlett szennyeződéstől lépésről lépésre, a CANNABIS OIL elindít egy láncreakciót, amely megtisztítja az egész szervezetet.

EGYSZERŰ ÉBREDÉS

Reggel felébred, és könnyen kikel az ágyból, nem kell megerőszakolnia magát, hogy fel tudjon kelni, a láb bemelegítése és nyújtózkodás nélkül kipattan az ágyból.

A test már reggel is tele van energiával és erővel, mert az erek teljesen tiszták, a szervek pedig az éjszaka folyamán pihenhettek. Egyetlen testrész sincs vérellátás nélkül.

FINOM REGGELI

Egyen reggelire egy szendvicset vastagon megkenve vajjal és ropogós szalonnával, és a máj és a gyomor könnyedén megemészti. Nincs többé keserű íz a szájban vagy szúró fájdalom a gyomorban. A CANNABIS OIL megtisztította azokat az ereket, amelyek tápanyagot szállítanak a gyomorba, és az immár a körmöt is meg tudja emészteni.

TELI ERŐVEL

Ha elhagyja a házat, nem kell aggódnia a lábai miatt, egész nap sétálva is könnyen feláll, nem fárad el és nem dagadnak meg a lábai. A cipők és zoknik már nem hagynak nyomot a lábakon, mint a kötél a szalámiban.

ABSZOLÚT NYUGALOM

Teljesen nyugodt lesz és nem okoz többé nehézséget, hogy ellazuljon. Nincs többé állandó fájdalom, amely tönkretenné a tudatát, és ami korábban nem engedte, hogy másra összpontosítson. Amikor semmi sem fáj, az ismerős dolgok, hangok, szagok új színben tűnnek fel előttünk.

TISZTA GONDOLATOK

Még egy fárasztó munkanap után is tiszta fejjel tér haza. Az agy ugyanúgy működik, mint egy svájci óra, egyáltalán nem érzi magát fáradtnak.

MÉLY ALVÁS

Az ágyban fekve gyorsan és kellemesen álomba zuhan. Elmúltak azok az idők, amikor az éjszaka közepén az ágyban mocorgott, időnként megfordított a párnát, de soha nem jött álom a szemére. Most már minden egyszerű: Ön dönti el, mikor alszik el, a test pedig engedelmeskedik a parancsainak.

"Ez egy csodálatos és természetes módja a különféle patológiák elleni küzdelemnek és az ember mindennapi életének javítására. És meg kell találja a legjobb módot, hogy hozzáadja az életéhez."

"Tiszta erek" Kedvezményprogram

Földvári Gabriella: Ha jók az információink, akkor a CANNABIS OIL eltűnt a gyógyszertárakból? Miért?

Sajnos igen. Az év eleje óta a CANNABIS OIL már nem kapható a gyógyszertárakban

A konfliktust a gyógyszertári lánc kapzsisága okozta, amely a CANNABIS OIL csomagot 480 euróért akarta árulni! Magasabb felárat határozva meg a gyártó költségeire (a CANNABIS OIL ára egyes magyar gyógyszertárban elérte a 200 eurót is), a gyógyszerészek többletdíjat akartak bevezetni a gyártó számára.

A gyógyszertárak képviselői ezt azzal indokolják, hogy ez az adó lehetővé teszi számukra a túlélést. Hiszen a CANNABIS OIL készítményre csak 7-10 évente egyszer van szükség. Hiszen ennek a készítménynek a használata után az embereknek már nincs szükségük a korábban használt termékekre, és nem vásárolnak többé fájdalomcsillapítókat. Az asztma és a cukorbetegség kezelésére szolgáló gyógyszerek alkalmazása jelentősen csökkent. És a gyógyszertárak szenvedik el ezt a kárt. Ezért kértek ilyen magas árat a CANNABIS OIL-ért.

Végül pedig a CANNABIS OIL gyártója megszakította a kapcsolatot az összes gyógyszertárral, és kizárólag az interneten kezdte terjeszteni. Igen, így van. Ítélje meg maga: nem kell fizetni az üzletek feláráért, és nem kell többé kenőpénzt fizetni a gyógyszertáraknak. Most a CANNABIS OIL egy különleges ajánlat része.

Ezt a kedvezményes programot az intézetünk a Nemzeti Szívsebészeti Kutatóközpont, valamint a CANNABIS OIL gyártójának együttműködésével indította a virtuális és távgyógyítás projekt keretében.

A CANNABIS OIL készítményt bárki megrendelheti kedvezményes áron.

Földvári Gabriella: Mit kell tennem, hogy részt vehessek a programban?

Hogy Ön is hozzájuthasson a CANNABIS OIL-hez, a következő feltételeknek kell teljesülniük:

A CANNABIS OIL megvásárlásának feltételei

Beszerzése csak személyes használatra engedélyezett
Megrendelés leadása a program hivatalos űrlapján keresztül..

Ez azért van, hogy felvegyék a harcot azon spekulánsok ellen, akik nagy mennyiségben szeretnék felvásárolni a CANNABIS OIL, hogy aztán magasabb áron továbbértékesítsék azt..

A hivatalos megrendelőlap használata biztosítja a kapott termék minőségét és a csalók elleni védelmet.

Földvári Gabriella: Meddig tart a kedvezményprogram?

Csókay András Széchenyi-díjas szívsebész kapta idén a Tőkés-díjat, egy olyan gyógyszer felfedezéséért, amely örökre meggyógyítja a magas vérnyomást és kitisztítja az összes eret.

-ig az utolsó napot is beleértve vagy a készlet erejéig. Mert igen, a termék gyorsan fogy, még a televíziós és rádiós reklámok hiánya ellenére is. Az emberek információkat osztanak meg egymással, ajánlják a terméket a rokonoknak, barátoknak. Minket is meglepetésként ért, hogy a CANNABIS OIL-ről szóló információk ilyen gyorsan kezdtek terjedni.

Éppen ezért azt tanácsoljuk Önnek, hogy minél előbb rendelje meg a CANNABIS OIL terméket. A kedvezményes program nem fog megismétlődni ebben az évben.

50%-os kedvezménnyel juthat hozzá a CANNABIS OIL a nyereményjátékban való részvétellel! Továbbá ajándékba kaphat egy "Egészségnaplót" is. Ebben a naplóban hasznos tippeket talál az otthoni egészségfejlesztéshez.

Rendeljen CANNABIS OIL, és kapjon ajándékba egy egyedi egészségügyi naplót

Figyelem!

Weboldalunk kedvezményt kínál a CANNABIS OIL termékre. Próbálja ki a szerencséjét, kattintson a " forgatás" gombra. Ha szerencsés, megvásárolhatja ezt a terméket olcsóbban, mint általában! Sok szerencsét!

FORGATÁS
Régi ár 23800 huf
Új ár 11900 huf
Régi ár
23800huf
Új ár
11900huf

✓ Correct

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az 50% - os kedvezmény korlátozott ideig tart

Gratulálok!

50% kedvezményt kap a CANNABIS OIL megvásárlására!

Rendben

VISSZAJELZÉSEK ÉS KÉRDÉSEK:

Flóra Szőkené

Megrendeltem a múlt hónapban ezt a terméket magamnak. Néha magas volt a vérnyomásom, és kissé ugrált a pulzusom. A szív óramű pontossággal kezdett el működni, és a vérnyomásom normalizálódott. Most már sokkal jobban érzem magam. Köszönöm!

Marosi Lilla

Megkaptam a CANNABIS OIL terméket, ahogy mondani szokták, bejön! Szinte minden este fájt a fejem, borzasztóan éreztem magam, még a fájdalomcsillapító sem segített. Később megtudtam, hogy a magas vérnyomás miatt fájt a fejem. De nem ez a lényeg. Egy barátom ajánlotta a CANNABIS OIL készítményt, a kedvezményprogram alatt sikerült megrendelni, nagyon meg vagyok elégedve vele, 2 hónap után mintha kicseréltek volna! Rájöttem, hogy nem éltem igazán az ereim megtisztítása előtt! Már nem fáj a fejem, eltűntek a visszerek és KÜLÖNÖSEN NAGY ÖRÖM, HOGY LEADTAM 24 KG-T! 101 kg-ról 77-re fogytam! Hát ennyit jelent a vérkeringés helyreállítása! Mindenkinek nagyon ajánlom akár megelőzésként is a CANNABIS OIL készítményt!

Kőrösi Anna

Emberek, egy tipp: ha az Ön régiója nem vesz részt a programban, talán vannak rokonai vagy barátai más régióban, ahol érvényes a kedvezményprogram? Megkérhet valakit ott, hogy rendelje meg Önnek a terméket kedvezményes áron. Kivéve persze, ha úgy döntenek, hogy megtartják a CANNABIS OIL terméket maguknak, mert a program feltételei szerint személyenként csak egy csomagot lehet megrendelni.

Fekete Gréta

Egy 3 hónapos terápiás kúrát végeztem el, és majdnem 1000 eurót fizettem ki a teljes kúráért. De ez tavaly volt, amikor a CANNABIS OIL csak a gyógyszertárban volt kapható. De még így sem bánom, hogy megvettem! Annak ellenére, hogy drága volt, csak az elmúlt egy évben már majdnem megspóroltam az árát.Azonban ma már nem csak a gyógyszertárban vásárolhatunk gyógyszereket. Könnyebb lett az élet, szóval még így is megérte az árát! 51 évesen öregnek éreztem magam. Igyekeztem nem mindig a vérnyomásmérő közelében maradni, és a vérnyomáscsökkentő tabletták mindig nálam voltak, soha nem álmodoztam arról, hogy jól éljek nyugdíjasan, mindig gyötrődtem, már-már azt hittem, hogy megszoktam már az ilyen állandó kimerültségi állapotot... Most viszont megfeledkezhettem a magas vérnyomásomról, 2 hónap elteltével újra FIATALnak érzem magam (ha értik, mire gondolok)! Tehát még ha nincs is kedvezményprogram az Ön régiójában, rendelje meg kedvezmény nélkül, bármilyen áron megéri, nem fogja megbánni!Szerintem egyébként hamarosan betiltják a CANNABIS OIL készítményt Magyarországon, mert sok cég életét megmérgezi és megfosztja őket a nyereségtől.

Karácsonyi Edina

A CANNABIS OIL a legjobb szer! Elmentem egy szakemberhez, és azt tanácsolta, hogy próbáljam ki az új CANNABIS OIL terméket (egy fiatal orvos volt, valószínűleg még hitt abban, hogy segíteniük kell az embereken, nem pedig pénzt keresni rajtuk!). A CANNABIS OIL már az első adag után hatott, azonnal lement a vérnyomásom, folytattam a kúrát, ahogy az orvos is javasolta. 3 hét után el is felejtettem, mi az a magas vérnyomás. Eltűnt a visszértágulatom, amely 10 évig gyötört! Voltak női problémáim is, és azok is megszűntek. Remekül érzem magam, mintha fiatalabb lennék!

Szentesi Dia

Köszönöm! Sikerült megrendelni egy csomaggal. Szóval kipróbálom.

Gara Péter

Tudja valaki, hogy a program Debrecenben érvényes-e?

Csókay András (moderátor)

Nem, Debrecenben később várható a kedvezményprogram, ha minden a tervek szerint halad, 16 800 CANNABIS OIL csomagot küldenek majd vidékre is.

Rab Péter

Mégis mi az a 16 800 csomag egy egész megyére? Csepp a tengerben…

Baros Attila

Miféle ember maga!!!! Mindenki tartozik Önnek valamivel! Amikor rájöttem, hogy szükségem van a CANNABIS OIL termékre, nem vártam a kedvezményprogramig! Kölcsönbe vettem pénzt és megvettem! Nem vártam a kedvezményre! Micsoda borzalom! Várják a kedvezményeket! Szégyellném ezt leírni is!

Éva Orbánné

Ne ítélkezz, nehogy elítéljenek! Nem tudhatja, milyen körülmények között él az ember! Lehet, hogy valaki rokkant, hol kap majd pénzt?

Karácsony Ferenc

Anyukám ujjzsibbadástól szenvedett, a szakember azt tanácsolta, hogy tisztítsa meg az ereit. Sztatinokat írt fel az orvos, de olvastam, hogy ezek bélrákot okozhatnak, és úgy döntöttem, hogy nem kockáztatok. Véletlenül találtam rá a CANNABIS OIL készítményre. Megvettük, majdnem 1250 eurót fizettünk a kúráért. De az eredmények nem várattak magukra, néhány nap múlva jelentős javulást volt észrevehető, az arcszíne javult, a haja, a körmök állapota, az általános közérzete és állapota is jobb lett, és a második héten már csak egy kicsit zsibbadtak az ujjai. Másfél hónap múlva a zsibbadás teljesen eltűnt, a vérnyomása pedig normalizálódott. Nagyon jól érzi magát, energikus lett, javult a memóriája, megszűntek az ízületei fájdalmai. Mindenkinek ajánlom, ez egy igazán kitűnő szer!

Sárospataki Attila

Köszönöm ezt a hozzászólást! Nem mondanám, hogy szeretek kórházba járni, főleg, hogy a szakorvosok általában drága vagy "ismert" gyógyszereket írnak csak fel (emlékszem, hogy nálunk egyetlen gyógyszertárban sem találtam egy nem megszokott cseppet, mindenhol csak az ismert gyógyszerek kaphatók) . A szakemberek nem mindig belülről "látják" a testünk problémáit. Már egy éve zsibbad a kezem reggelenként, de a vélemények alapján biztosan kipróbálom a CANNABIS OIL készítményt. Bár a zsibbadást nem befolyásolja, az erek tisztítása nem árt! Ez egy teljesen természetes termék. Köszönöm!!

Laki Dóra

Köszönet a cikkért! A CANNABIS OIL segített. Nemrég voltam koleszterin teszten és az orvosom sztatinokat írt fel nekem. Amikor egy napot sztatin nélkül töltök, próbálok CANNABIS OIL-et szedni, és a természetes összetétele nagyobb bizalmat ad.

Menyhért Krisztina

Régóta hallottam erről az értisztítási módszerről, de még nem próbáltam ki... Azt hiszem, eljött az idő, hogy kipróbáljam. :-)

Farkas Viktor

Én kockáztattam, és még mindig nem bántam meg. Ha problémáik vannak az erekkel, ajánlom. Mellékhatást nem tapasztaltam, az eredménnyel elégedett vagyok

Magyar Szilvia

Magas a koleszterinszintem, egy gyógyszert írtak fel. De egy hétig nem bírtam, minden nyirokcsomóm bedagadt, főleg a nyakamon, nem tudtam forgatni sem. Ezenkívül pedig a látásom pár éve kezdett romlani. 4 nap szedése után valamiféle "köd" jelent meg a szemem előtt. A szakember azt mondta, hogy ez a sztatinok mellékhatása. Lecserélte a gyógyszert, de azt már féltem bevenni. Most azon gondolkodom, hogy kipróbálom a CANNABIS OIL készítményt, a természetes összetétele okozhat mellékhatásokat? Maradt még időm megrendelni?

Bertalan Laura

A CANNABIS OIL az első normális gyógymód a magas koleszterinszintre! A szedése mellett semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam, igazából semmilyen mellékhatása nincs, mert az összetevők teljesen természetesek. Maximum ha allergiája van valamire az embernek, de az ritka.

Menyhért Krisztina

A legjobb készítmény a magas koleszterin ellen egy kész diétával felér!

Sárospataki Diána

Segít megelőzni az új zsírlerakódásokat. Bízzon bennem, sokszor követtem ezeket a diétákat.

Nagy Krisztina

Az összkoleszterinem 6,8 volt, ami nekem nagyon magas. Állandó szédülés, vérnyomás-ingadozás és rossz közérzet. MAjd két hónappal később 3,4 volt az eredményem. A legfontosabb azonban a hangulatom. ! És most már nincs szükségem fájdalomcsillapítókra. Csak most értettem meg, milyen az, amikor a vérben nincs "zsír", és amikor a fej tiszta és jól működik :)) Amikor találkoznak velem, azt mondják, hogy a megjelenésem is javult!

Pethő Gabriella

Köszönöm az információt! Ki akarom próbálni, mert a magas vérnyomással nehéz rendes életet élni...

Kassai Matilda

Minden szót megerősíthetek, a CANNABIS OIL egy csoda, az egyik legolcsóbb és leghatékonyabb gyógymód! A patikákhoz képest 10-szer olcsóbb és 10-szer hosszabb a hatása és nincs mellékhatása.

CANNABIS OIL megrendelése 50% kedvezménnyel