Sipos Róbert, egy fiatal magyar diák nyerte el az Európai Tudományos Innovációs Díjat egy látásmegőrzési módszer felfedezéséért. Persze ennek médiavisszhangja nem volt elegendő hazánkban!


img

Az idei európai szemészeti kongresszuson érdekes eset történt. Az idei európai szemészeti szakértők kongresszusán érdekes dolog történt. Az egész közönség 10 percig tapsolt egy magyar diáknak, Sipos Róbertnek, aki egy egyedülálló formulát javasolt.

Sipos Róbert nagyszerű ötlettel állt elő, és Európa legnagyobb kutatóközpontja meg is valósította. Híres tudományos központok szakértői részt vettek a képletén alapuló készítmény létrehozásában. A termék mostanra teljesen kifejlesztésre került, és jó eredményeket produkál.

Hogyan javíthatja az új készítmény világszerte emberek millióinak látását, és hogyan lehet hozzájutni? A következő cikkből megtudhatja a választ erre és más kérdésekre.

Riporter: "Üdvözlöm! Ön a világ egyik legjobb fiatal tudósa. Honnan jött az ötlet, hogy elkészítse ezt a terméket?"

Az esemény, amely erre késztetett, a következő volt: néhány évvel ezelőtt édesanyám látása fokozatosan homályosodni kezdett. Sem a szemüveg, sem a kontaktlencse nem segített. A látása folyamatosan romlott. A műtétet tancsolták. Egy héttel a műtét előtt azonban közölték vele, hogy a vakság súlyosbodni kezdett, és ez a látószervek rossz érrendszeri állapota miatt van. Ez azt jelenti, hogy a műtét nem végezhető el.

A nagymamám is emiatt vakult meg. Ezért elkezdtem kutatni a szembetegségekkel kapcsolatos problémákat és a megoldásukra szolgáló módszereket. Meglepődtem, amikor rájöttem, hogy a gyógyszertárakban kapható készítmények nem hatnak, és csak rontanak az állapoton. Ez elborzasztott, hiszen édesanyám mindennap ilyeneket szedett.

Az elmúlt három évben erre a témára összpontosítottam. Az igazság az, hogy a termék ötlete, amelyről most mindenki beszél, akkor született meg bennem, amikor egy kutatási tanulmányt írtam a látáskárosodás elleni küzdelem módszereiről. Rájöttem, hogy új módszert találtam. De nem gondoltam, hogy sok embert érdekelne.

Riporter: "Min ment keresztül, miközben ezt a témát tanulmányozta?"

Ahogy cikkeket publikáltam a módszeremről, azonnal kaptam ajánlatokat olyan emberektől, akik meg akarták vásárolni a találmányomat. A németek 120 000 eurót ajánlottak, az amerikai gyógyszergyárak is nagy ajánlatokat tettek. Megváltoztattam a számomat, és már nem használom a közösségi médiát, mert rendszeresen kapok ajánlatokat.

Riporter: "De ha jól tudom, nem adta el a képletet?"

Persze, hogy nem. Nem azért fejlesztettem ki ezt az új módszert, hogy más országok gyógyszeripari vállalatai meggazdagodjanak. Mi történik, ha eladom a képletet? Megszerzik a jogokat, megtiltják másoknak a készítmény előállítását, és megemelik az árat. Fiatal vagyok, de nem naív. Külföldi szakértők szerint ez a készítmény legalább 3000 dollárba kerül. De ki engedheti meg magának, hogy ilyen drága terméket vásároljon?

Célom, hogy a szűkebb anyagi keretek között élők is vásárolhassanak egy hatékony eszközt a jó látás fenntartására, egyéb kétes termékek, műtétek, szemüveg vagy kontaktlencse nélkül...

Így amikor megkértek, hogy segítsek egy új képleten alapuló készítmény elkészítésében, azonnal igent mondtam. Együttműködünk a Kutatóintézet szemészeti patológiákkal foglalkozó szakértőivel. A fejlesztés készen áll, bizonyítottan hatékony, és egyre népszerűbb.

Szilágyi Péter, a Nemzetközi Belgyógyászati Társaság vezető képviselője, az endokrinológia jól ismert és magasan képzett szakembere, a projekt koordinátora. Megkértük, hogy nyilatkozzon erről az új képletről és a jövőre vonatkozó terveiről:

img

Riporter: "Miben rejlik Sipos Róbert ötletének az értéke? Megmentheti-e ez a módszer a látást bármely életkorban?"

Sipos Róbert ötlete egy új megközelítés a látásproblémák megoldására, még akkor is, ha azok öröklöttek. A szakértők számára ma már világos, hogy a gyógyszertári készítmények csak a korai stádiumban segítenek. Eleinte túl sok készítményt adnak a páciensnek, ami csak késlelteti az elkerülhetetlent. És amikor a látásukat elveszítik, azonnal műtétet javasolnak.

Számukra ez biztosítja az állandó jövedelmet... senki sem próbál igazán segíteni.

A 2000-es években a tudósok arról számoltak be, hogy a szemproblémák mintegy 90%-ának egyetlen oka van: a rossz kapilláris és érrendszeri állapot, a szemgolyó elégtelen vérellátása, amelyek táplálják a szemlencsét, az ínhártyát és a szaruhártyát. Ha a vérkeringés és a táplálás helyreáll, a költséges szemműtét szüksége megszűnhet.

Sipos Róbert ötlete segít szabályozni a szem véráramlását. Ez csökkentheti a vakság kockázatát a betegség első szakaszában. De nehéz felvenni a harcot a súlyos állapotokkal, amikor fennáll a visszafordíthatatlan vakság veszélye. Ezért, a szakemberek erőfeszítései alapvető fontosságúak, a páciens látásának megőrzését szolgáló hatékony módszerek kialakításában.

Riporter: "De azt mondják, hogy műtét nélkül nem lehet újra látni, különösen, ha már elmúltál 40...".

Ez nem igaz. Ez egyszerűen a nagy gyógyszeripari vállalatok álláspontja, amelyek sok pénzt akarnak keresni.

Riporter: "Akkor hogyan lehet megoldani a látásproblémákat? A gyógyszertárakban nagyon sokféle termék létezik"

Az igazság az, hogy valójában sok készítmény létezik, de ezek csak a tüneteket enyhítik. Rövid időn belül javul a látás. Ez azonban több kockázatot rejt magában, mint előnyt. Ebben Róbertnek igaza volt. Ha megnézzük a gyógyszertári készítmények összetevőit, minden egészségügyi szakember számára világossá válik, hogy ezeket csak a legvégső esetben lehet használni.

Riporter: "Úgy érti, hogy az új termék megőrzi a látást?"

A készítmény fő célja, hogy a sérült szövetek helyreállításával biztosítsa a szem megfelelő vérellátását. Egyetlen adag elég ahhoz, hogy felébresszen a látáshoz közvetlenül kapcsolódó mintegy 930 000 sejtet. Ez ennek a módszernek a fő alapelve.

A mi utunk szokatlan. A mi megközelítésünk nem a régi készítményekről vagy képletekből másolt. Ez egy egyedülálló kombinációja a magas koncentrátumú növényi kivonatoknak. És a termék összetétele az, ami olyan hatékonnyá teszi.

A kúra kezdetétől számított 1-2 nap elteltével a látása javulni kezdhet. A kép tisztábbá válhat, és a szem vörössége/duzzanata enyhülhet. Más termékekkel ellentétben az Oculax komplex formulája pozitív hatást gyakorol a szem apró vérereire.

img

Az Oculax készítmény egyesíti magában a sárgarépa magas karotin és lutein arányát, az áfonya levelek procianidjait és a gyümölcsök bioflavonoid tartalmát. Az Oculax célja a látás átfogó támogatása, valamint a szem fáradtságának és "öregedésének" megelőzése.

Répa. Az alfa- és béta-karotin - A-provitamin - magas tartalma segít megelőzni a hemeralopiát és a bőr keratinizációját. A béta-karotin segít megvédeni a sejteket a reaktív oxigénfajok és a szabad gyökök okozta károsodástól. Az Oculax rendszeres használata csökkentheti a rövidlátás kockázatát.

Áfonya levél. Az Oculax többek között segít javítani a látást és növeli annak élességét a procianidoknak és bioflavanoidoknak köszönhetően, amelyek védik az ér- és hajszálerek membránjait, javítva a vér mikrocirkulációját, ami különösen fontos a szem és a retina számára. Így a szem nem fog kipirosodni és túlzottan kiszáradni a számítógép hosszan tartó használata után.

Áfonya gyümölcs. Az áfonya kivonat hatására a rodopszin regenerációjának felgyorsulása és a retina enzimek aktiválódása segít javítani az éjszakai látást, csökkenti a retina degenerációjának kockázatát és felgyorsítja a látás helyreállítását a hosszan tartó vizuális megterhelés után.

Összetevő elemeinek köszönhetően az Oculax komplex amellett, hogy átfogó támogatást nyújt a látórendszer számára, elősegíti a regenerációs folyamatokat, növelheti az antioxidánsok mennyiségét a vérben, elősegíti az egészséges sejtek növekedését és segít ellenállni a rákos megbetegedéseknek. Az áfonya levelei és gyümölcsei a mitrilin nevű glükozidot is tartalmazzák, amely segít csökkenteni a vércukorszintet.

Riporter: "Ezt a készítményt a gyógyszertárakban is árulják majd? Mennyibe fog kerülni?"

Lehetséges. Tudja, amikor valami fontosat csinálunk, a gyógyszerészek megtámadnak minket. Először is, felajánlották, hogy megvásárolják Sipos Róbert képletét, de nem azért, hogy elkezdjék a termék gyártását, hanem azért, hogy megakadályozzák a tömeggyártást. A hatástalan szemészeti termékek a gyógyszerpiac fontos részét képezik. A mi termékünk nagy változást fog hozni.

Egyetlen Oculax kúra segíthet visszanyerni a látást bármely életkorban. Lehetséges, hogy a páciensnek nincs is szüksége drága műtétre, és elkerülheti a régi és hatástalan készítmények havi költségeit.

A gyógyszertárak a gyógyszeripari vállalatok partnerei. És természetesen nem akarnak hallani a termékünkről. Annak ellenére, hogy ez az egyetlen olyan szemészeti készítmény, amely ennyi támogatást kapott a nemzetközi tudományos közösségtől.

Riporter: "Hogyan lehet beszerezni a készítményt, ha nincs a gyógyszertárakban?"

Hirdetési kampányt indítottunk az egész médiában, hogy felhívjuk az emberek figyelmét. 1000 csomag "Oculaxot" ígértek kedvezményesen 14.07.2023 -ig. Tehát mindenki, aki akár 50%-os kedvezménnyel szeretne Oculaxot vásárolni, csatlakozhat a nyereményjátékhoz. Szakértőink ezután felveszik a kapcsolatot mindenkivel, hogy személyre szabott Oculax kúrát állítsanak össze. Országa bármely pontjára tudunk szállítani. Bárki részt vehet a nyereményjátékban, és elnyerheti a fődíjat: akár 50%-os kedvezményt! A nyereményjáték célja, hogy felhívja az emberek figyelmét a termékre.


A nyereményjáték megkezdődött!

Emlékeztetjük, a különleges ajánlat ideje korlátozott .

Próbáljon szerencsét, és nyomja meg a "PÖRGET" gombot. Ha szerencséje van, kedvezményesen juthat hozzá a készítményhez! Sok sikert!

img
img PÖRGET

Hivatalos megrendelőlap

№ 982 1000-ből a
Akció keretében, az Oculax kedvezményes áron vásárolható meg
495 ron 99 ron
Ha kedvezményesen szeretné megkapni az Oculaxot, adja meg nevét és telefonszámát az alábbiakban, majd kattintson a "KÉRELEM LEADÁSA" gombra
A program véget ér: 09:50
*Személyes adatait közvetlenül a gyártónak küldjük el. Csak ő férhet hozzá.
VÉLEMÉNYEK:
img
Szigeti Oszkár

Még csak 5 napja használom, de a látásom már kitisztult. 15 év alatt most az egyszer fordult elő, hogy egy egész napot szemüveg nélkül töltöttem. Csodálatos, végre rendesen látok!!!

image

img
Vitéz Sándor

Anyukámnak rendeltem. Szuperhatékony a korábban felírtakhoz képest. Most már tisztább a látása :))

img
Vác Benedek

A mai fiatalok nagyon okosak. Sok sikert!

img
Lantos Máté

Köszönöm a tájékoztatást és a készítmény részletes leírását. Én is rendeltem.

13.07.2023 20
img
Demeter Franciska

3 hete kezdtem el az Oculax kúrát. 1 hónap múlva kellett volna, hogy a műtétem legyen. Nem gondoltam volna, hogy ez a készítmény ennyit segít majd. Már elkezdett kialakulni nálam a zöldhályog. Tegnap elmentem a specialistámhoz, és meglepődött, hogyan voltam képes a látásomat így, magamtól helyreállítani! hahaha. Most már nincs szükségem műtétre, mert a látásom újra tiszta. <3<3<3 image

13.07.2023 8
img
Szőke Rebeka

Édesanyámnak és édesapámnak vettem. És mindketten nagyon elégedettek az eredménnyel. Köszönöm!!!

13.07.2023 9
img
Ignácné Angéla

Már meg is vettem, és holnap érkezik. Már nagyon várom, hogy újra szemüveg nélkül tudjak olvasni és filmeket nézni!

12.07.2023 13
img
Lászlóné Zsuzsanna

Nagyon király! Én is kaptam kedvezményt.

image
12.07.2023 20
img
Kornél Molnár

Már régóta nem járok tanácsadásra, mert minden amit adnak, használhatatlan, nem működik. De a jó dolog az, hogy most megfizethető áron vásárolhatok Oculaxot.

12.07.2023 7
img
Vida Mónika

Csoda! Már megrendeltem :D

11.07.2023 11
img
Forgó Gabi

Büszkék vagyunk arra is, hogy tudósaink ilyen módszereket és készítményeket hoznak létre! Ez nagyon jó hír minden ember számára. Remélem, az eredmény számomra is jó lesz.

11.07.2023 18
img
Kalmár Ákos

Éppen a múlt héten gondolkodtam, és meg voltam győződve arról, hogy nem tudom legyőzni a szürkehályogomat. De most már van remény! Köszönöm!!!

11.07.2023 16